Wij bestaan 15 jaar!

15 jaar Workfactory, toch wel iets om even bij stil te staan. Met het behalen van deze mijlpaal.
Het begon met ambitie, passie, plannen en vervolgens met ‘gewoon’ doen en hard werken.
Maar zonder relaties, werknemers en partners als u was het geen volwassen bedrijf geworden.
Laat staan een succes. En dat realiseren wij ons al 15 jaar lang heel goed.

Daarom hopen wij dat wij deze prettige samenwerkingen door kunnen zetten en een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan!

Diensten, Pools en Veiligheid

Diensten & Pools
Juist in deze tijd kan Work Factory Uitzendbureau B.V. u veel werk en zorg uit handen nemen. Niet alleen de snelheid en service waarmee wij werken komen u ten goede maar vooral de ontneming van uw zorg omtrent uw (tijdelijke) personeelsbestand, geeft u in vertrouwde handen bij ons. Work Factory Uitzendbureau B.V. heeft een aantal diensten waarvan u gebruik kunt maken.


Work Factory Uitzendbureau B.V. stelt u in de mogelijkheid een pool op te zetten met uitzendkrachten. Dit is uitermate handig als u een wisselend werkaanbod heeft of als u juist graag dezelfde mensen op dezelfde tijden ziet komen. U beschikt dus altijd over het aantal uitzendkrachten dat u nodig heeft. In overleg maken wij graag een passende pool voor u aan.

Payroll & Veiligheid
Work Factory Payroll is een uitstekende oplossing voor u als u besluit de personeelsadministratie uit handen te geven. De arbeidskrachten die in dienst zijn heeft u zelf geworven en geselecteerd. Work Factory Uitzendbureau zorgt hier simpelweg alleen voor de personeelsadministratie.

Work Factory Uitzendbureau hecht veel aandacht aan de veiligheid van zowel het desbetreffende bedrijf als uitzendkracht zelf. Daar voelen wij ons verantwoordelijk voor en mede daarvoor stellen wij samen met u graag een plan op zodat alles ten aller tijden veilig verloopt. Dit leggen wij uiteraard schriftelijk vast voor de uitzendkracht zodat hier verder geen misverstanden over kunnen ontstaan.